Beschrijving
Anijszaad wordt als aromatiserend kruid gebruikt in de keuken en in dranken. Anijszaad wordt in gerechten toegepast vanwege de bijzondere smaak die het heeft. Bijvoorbeeld in brood, gebak en natuurlijk in de taai taai. Daarnaast wordt anijs gebruikt voor het maken van anijsmelk, thee en verschillende alcoholische dranken.
Gebruik:
Bereiden als thee: Een afgestreken eetlepel anijszaad (eventueel gekneusd) met een halve liter kokend water. 10 minuten afgesloten laten trekken. U kunt 2 tot 3 kopjes kruidendrank per dag drinken. Mag gezoet worden, bij voorkeur met honing of naar smaak.
Ingrediënten:
Anijszaad heel
Allergeneninfo:
Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.