Beschrijving
Bonenkruid geeft een kenmerkende smaak aan Provençaalse kruiden. De smaak en het aroma is een kruising tussen marjolein, munt en tijm.
Voeg bonenkruid toe aan stoofschotels, salades en sauzen. Bonenkruid geeft veel smaak aan bonen, bieten, kool, kip, vis, eieren, salades, chutneys, aardappelen, kaas, paprika, vinaigrette dressings en in soepen zoals soep van rundvlees, kip en zowat elke romige soep.
Bonenkruid bij winderigheid.
Bonenkruid bevordert de vertering en helpt tegen winderigheid. Hierdoor wordt bonenkruid vaak gebruikt bij bonen.
Gebruik:
Goed te combineren met basilicum, laurier, komijn, knoflook, marjolein, munt, oregano, peterselie en tijm.
Bonenkruid als thee:
1 flinke dessertlepel bonenkruid per kop kokend water, 2 tot 3 kopjes per dag.
Ingrediënten:
Bonenkruid gerist
Allergeneninfo:
Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.